23 ianuarie 2011

10 cuvinte

1. BINE :


- este cuvantul folosit de femei cand vor sa incheie o discutie in care au dreptate si tu trebuie sa taci din gura !

2. 5 MINUTE :

- daca femeia se imbraca si se aranjeaza inseamna minim jumatate de ora.

- 5 minute sunt 5 minute doar atunci cand ti-a mai dat 5 minute sa te uiti la meci sau pentru calculator inainte de a pleca undeva impreuna sau de orice alta activitate in doi.

3. NIMIC :

- calmul dinaintea furtunii. Vrea sa-ti spuna ceva si ar fi bine sa fii cu garda sus. Discutiile care incep cu ‘nimic’ de obicei se incheie cu ‘bine’ (vezi punctul 1)

4. FA CUM VREI :

- e o provocare, nu un acord. Sa nu faci asa ceva !

5. SUSPINUL :

- e ca si un cuvant, dar e o manifestare non verbala deseori prost inteleasa de barbati. Un suspin inseamna ca ea te crede un idiot si se intreaba de ce isi pierde timpul cu tine discutand despre NIMIC (vezi punctual 3 pentru sensul acestui cuvant)

6. OK :

- acesta e unul din cele mai periculoase cuvinte adresate de o femeie unui barbat. Inseamna ca are nevoie sa analizeze profund inainte de a decide cum si cand sa se razbune.

7. MULTUMESC :

- o femeie iti multumeste..Nu-ti pune intrebari si nici nu lesina. Vrea doar sa iti multumeasca (mai putin in cazul in care iti spune ‘multumesc mult’, care de obicei e PUR sarcasm si de fapt nu-ti multumeste).

8. CUM DORESTI :

- e modul femeii de a te trimite in origine !!!

9. NU-TI FA GRIJI, MA OCUP EU :

- o alta afirmatie periculoasa. Inseamna ca o femeie a cerut unui barbat sa faca ceva de nenumarate ori dar acum o face ea. Aceasta situatie va indemna barbatul sa intrebe “Ce s-a intamplat?” pentru raspunsul femeii vezi punctul 3.

10. CINE E ? :

- aceasta e doar o simpla intrebare. Aminteste-ti insa ca de fiecare data cand o femeie te intreaba “cine e” de fapt ar vrea sa intrebe “cine e nenorocita si fufa aia si ce vrea de la tine ??????” .... Ai grija cum raspunzi….